Hjälp! Hundslagsmål!

med Irene Westerholm

En av de viktigaste lärdomarna för hundälskare att bära med sig, lär vara hur hundslagsmål kan undvikas och hur de avbryts. Ändå är detta ett område som för många är höljt i dunkel - kanske för att det är obehagligt att ens tänka på. Kunskapen är dock något som kan rädda hunden från skador - och i värre fall - döden. Välkommen till en föreläsning där vi reder ut varför slagsmål uppstår, hur du kan förebygga dem och givetvis - vad du bäst gör för att avbryta dem. 

Om Irene Westerholm
Irene är utbildad etolog vid Stockholms Universitet.
Hon är också utbildad hundinstruktör (2002) via HUNDutbildningsgruppen och har hållit kurser sedan 1999, med början som assisterande instruktör. De rasinriktade kurserna för bull&terrier startade hon våren 2002, först i Sverige.
En allt större del av hennes tid skriver hon utlåtanden och agerar sakkunnig åt Polismyndigheten samt Åklagarmyndigheten i djurplågeriärenden samt vanvårdsärenden - ett mycket viktigt, men många gånger tungt uppdrag. 
Även om mesta tiden går åt till att träna andra hundägare och andras hundar, försöker hon tävla sina egna då och då. Mestadels inom tävlingslydnad där hon tävlar Elitklass, men hon har även tävlat inom rallylydnad, viltspår och agility och tränar aktivt fler sporter än så.
Läs mer om Irene: https://www.hundlaroverket.se/

Aktuell föreläsning:
Plats:
 Ramstadgatan 3B, Mjölby.
Datum: Söndagen den 28 april 2019, 14:00 - ca 17:00
Kostnad: 350:-/person inkl. lättare fika.
Anmälan: Via formuläret.

Anmäl dig här