motionera din hund lydig

med Irene Westerholm

Visste du att alldeles för många hundar inte får tillräcklig motion? Och att de som motioneras planerat av sina ägare alldeles för ofta får motion som gör att de beter sig värre vid hundmöten, i koppelgående och i vardagen i stort? Visst skulle det då vara underbart att veta hur du kan motionera din hund på ett sådant sätt att den faktiskt blir, inte bara trött, utan tillfredsställd och harmonisk? Välkommen till denna föreläsning då vi reder ut alla dina frågetecken kring hur du kan motionera för att få din hund att må bra mentalt och samtidigt få ett mer harmoniskt hundägande!

Om Irene Westerholm
Irene är utbildad etolog vid Stockholms Universitet.
Hon är också utbildad hundinstruktör (2002) via HUNDutbildningsgruppen och har hållit kurser sedan 1999, med början som assisterande instruktör. De rasinriktade kurserna för bull&terrier startade hon våren 2002, först i Sverige.
En allt större del av hennes tid skriver hon utlåtanden och agerar sakkunnig åt Polismyndigheten samt Åklagarmyndigheten i djurplågeriärenden samt vanvårdsärenden - ett mycket viktigt, men många gånger tungt uppdrag. 
Även om mesta tiden går åt till att träna andra hundägare och andras hundar, försöker hon tävla sina egna då och då. Mestadels inom tävlingslydnad där hon tävlar Elitklass, men hon har även tävlat inom rallylydnad, viltspår och agility och tränar aktivt fler sporter än så.
Läs mer om Irene: https://www.hundlaroverket.se/

Aktuell föreläsning:
Plats:
 Ramstadgatan 3B, Mjölby.
Datum: Söndagen den 28 april 2019, 10:00 - ca 13:00
Kostnad: 350:-/person inkl. lättare fika.
Anmälan: Via formuläret.

Anmäl dig här: