doga & yoga - tillsammans

Yoga är den optimala träningsformen för den stressade nutidsmänniskan!
Samtidigt som du tränar kroppen utan prestation, stimulerar övningarna också ditt nervsystem och kroppens energisystem och du kan på så vis lösa upp stress och blockeringar och frigöra ny livsenergi.

Doga är en form av yoga, fast för hunden, vi låter hunden komma in i olika positioner med stillhet och balans som ledord och jobbar samtidigt med tillit, fokus, koncentration och kroppsmedvetenhet.

Under denna förmiddag får du lära dig mer om Doga och prova det på din hund, sedan går vi över och fokuserar på oss själva och har ett yogapass tillsammans.

Denna kurs håller vi i samarbete med Puffa Utveckling och Maria Wissinger som driver det företaget. Maria är licensierad lärare i My Spirit Yoga på Livshälsa i Stockholm, samt kundaliniyogalärare enligt KRI (Kundaliniyoga Research Institute). Maria är också Breathwalkinstruktör, certifierad andningsinstruktör samt Access Bars Practitioner.

Dogalärare är Therese Arvetrand, som är under utbildning till just Dogalärare och Holistisk HundCoach, och detta är en del i hennes utbildning.

Under denna minikurs får du tillfälle att lämna vardagen och återvända till det som verkligen är du. Vi släpper taget om gamla mönster och stress och öppnar upp för närvaro och balans. Du får meditera, göra härligt skön yoga som återskapar din kontakt med kroppen, balanserar sinnet och får energin att flöda i varenda cell. Du blir serverad vegansk fika maxad med näring. Du får vila i gongens magiska vibrationer. Och samtidigt kan du ha med dig din hund! 

Aktuell kurs:
Plats:
 Ramstadgatan 3B, inomhus.
Kursdatum: Lördagen den 16 mars, 09:00 - 12:00
Deltagare: Max 12 st.
Kurskostnad: 550:- för 1 gång (ca 3 tim) inkl. fika.
Instruktör: Therese Arvestrand och Maria Wissinger.

Anmäl till kurs

Genom att skicka in en anmälan godkänner du att vi får dessa uppgifter.