GRUNDKURS i Doga

Doga är en form av yoga, fast för hunden, vi låter hunden komma in i olika positioner med stillhet och balans som ledord och jobbar samtidigt med tillit, fokus, koncentration och kroppsmedvetenhet.

Under denna onlinekurs får du lära dig mer om Doga och prova det på din hund, vi tittar också på övningar för att skapa mer kroppsmedvetenhet och fokus hos din hund och dig.

Dogalärare är Therese Arvetrand, som är diplomerad doga instruktör.

Under denna minikurs får du tillfälle att lämna vardagen och återvända till det som verkligen är du och låta din hund komma till sin rätt. Vi släpper taget om gamla mönster och stress och öppnar upp för närvaro och balans tillsammans med våra hundar.

Detta är en självstudiekurs, vilket innebär att du inte skickar in några filmer eller får feedback, utan du får lektionerna och tränar själv hemma. Det finns dock ett diskussionsforum på lärplattformen, där du kan ställa frågor.

Alla lektioner med beskrivning, bild och filmer finns tillgängliga på lärplattformen dygnet runt, du kan ta med det ut med surfplatta eller telefon eller sitta hemma vid datorn.

Aktuell kurs:
Plats:
 Online, hela världen!
Kursstart: Vakant
Kurskostnad: 700:- för hela kursen.
Instruktör: Therese Arvestrand.

Kursen inkluderar;
- Introduktionsfilm.
- 3 lektioner.
- Inspelade instruktionsfilmer.
- Nedskrivna sammanfattningar inkl. illustrationer av lektionerna.
- Diskussionsforum med chans att ställa frågor.
- Diplom i slutet av kursen.

Anmäl till kurs

Genom att skicka in en anmälan godkänner du att vi får dessa uppgifter.