Berikning med Linda Atmer

Vill du lära dig mer om hundens beteenden och behov? Då är detta den perfekta kursen för dig! Genom att lära oss mer om berikningsteori och testa på berikning praktiskt lär vi oss om hur man kan berika sin hunds liv och hur du som hundägare kan skapa möjligheter för din hund att få bete sig naturligt.

Under praktiken studerar vi hur hundarna närmar sig olika situationer och aktiviteter och analyserar dessa utifrån berikningsteori. Dessutom får du tillsammans med de andra kursdeltagarena väcka din kreativa sida genom att fundera, diskutera och skapa berikningar och berikningsprylar som vi sedan testar på hundarna.

Välkommen på en tankeväckande och spännande dag i berikningens tecken!

Mer om Linda Atmer;
Linda Atmer har jobbat med hundar i över tio år. Hon har en biologiutbildning i grunden och har därefter specialiserat sig på hundars beteenden. I dagsläget jobbar hon framför allt med att hjälpa hundägare både med den förebyggande vardagslydnaden och med de hundar som redan utvecklat olika former av problembeteenden. Ett favoritområde inom hunderiet är berikning där hon skapar möjligheter för hundar att få utlopp för sina naturliga beteenden.


Aktuell kurs:
Plats:
 Ramstadgatan 3B, Mjölby, inomhus och utomhus!
Kursdatum: Lördagen den 23 mars 10:00 - ca 17:00 2019
Deltagare: Max 8 deltagare med hund.

Pris: 1500 kr (inkl. moms) 
Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader och fika (dock får du ordna med lunch själv). Diplom för genomförd kurs ingår.