EVA BODFÄLDT CLINICS

Clinicarna är i första hand utan hundar, det finns ett fåtal hundplatser som i dagsläget är tillsatta, som Eva kommer att visa en del övningar på. Att gå en kurs utan hund ger ofta väldigt mycket ändå, kanske till och med mer än att gå med hund ibland och dessa clinicar är ANPASSADE för att gå utan hund.

Clinic 1
CLINIC, ON/OFF -
OM KONSTEN ATT VARA LUGN NÄR VI VILL!

Leken stärker vårt och hundens självförtroende och utvecklar oss i konsten att kommunicera med våra hundar. Vi lär vår hund självbehärskning och regler för lugn/aktivitet. Under kvällen leker jag med en hund som absolut inte vill leka, typer av lekar och självklart även den viktiga vilan. I vilken situation eller miljö vill vi att hunden ska kunna vila? Vill vi kunna ta med hunden bort på middag? På restaurang? Lugn hos veterinären? I så fall behöver vi träna aktivt på andra beteenden än ögonkontakt som är aktiverande.

Aktuell Clinic:
Plats:
Ramstadgatan 3B i Mjölby, inomhus!
Datum: Lördagen den 14 oktober 10.00-ca 13.00
Kostnad: 500:-, inkl. lättare fika.
Deltagare: Max 20 st.

Clinic 2
FRÅN FÖLJSAMHET TILL FOTGÅENDE!
Fotgående är som en dans, en glädje och vilja att röra sig i perfektion tillsammans. Fotgåendet är en grund till all lydnadsträning och kan utföras på en mängd olika sätt. Clinicen handlar om hur vi skapar ett bra samarbete, korrekt position och framför allt - rätt attityd! Fotgåendet är inte bara ett moment som handlar om hundens placering invid vårt ben, utan träningen börjar hemma, i vardagen på promenaderna. Eva demonstrerar under tre timmar (med en paus) hur hon bygger upp fotgåendet från grunden till färdigt moment. I vardag- och inför tävling.

Aktuell Clinic:
Plats:
Ramstadgatan 3B i Mjölby, inomhus!
Datum: Lördagen den 14 oktober 14.00-ca 17.00
Kostnad: 500:-, inkl. lättare fika.
Deltagare: Max 20 st.

För dig som vill vara med på fler aktiviteter gäller dessa priser;
Föreläsning (fre) + Clinics (båda): 1100:-
Föreläsning (fre) + Clinic (en): 700:-
Clinics (båda): 900:-

Du anmäler dig via formuläret till höger, och när du fått din anmälan bekräftad betalar du in avgiften.

En anmälan på kurs eller annan aktivitet är bindande, så anmäl dig inte om du inte är säker på att du kan gå! Avgiften betalas endast tillbaka mot uppvisande av läkarintyg.