alicia Windfledt

Hej!
Mitt namn är Alicia Windfeldt och för mig är relationen och att vara närvarande tillsammans det viktigaste. Det och att mötas själsligt är vad jag lägger fokus på med mina ZenDog pass.

All träning i världen slutar ha mening och vara skoj om inte en tillit till varandra och en grund relation finns. Framförallt är det också ett sätt att släppa på alla prestationskrav som jag själv lätt bygger upp i hundträning. Här är vi tillsammans och möts i vårt nu.

Det kan vara svårt att tro men från början var jag ingen hund-människa. När familjen skaffade hund när jag var 10 år tyckte jag att katterna räckte. 2 år senare ville jag börja träna agility och det var startskottet till mitt hundliv. När jag var 15 fick jag min första hund, Sheltien Lexie, hon och jag fick en djup relation och hon lärde mig mer eller mindre att älska all hundträning. Vi tränade alltifrån agility till rallylydnad, olika sorters spår till freestyle. Tragiskt nog gick hon bort ung på grund av sjukdom.

Zen, barnbarn till Lexie, är min nuvarande partner och är enbart en valp just nu. Vår dröm är att upptäcka och utforska världen tillsammans och sedan får vi se var det tar oss.

Mina utbildningar i urval:
ZenDog och Doga instruktör, Hundsteg (pågående)