vardagsaktivering

Vill du utamana dig själv och din hund under ett helt år? Eller behöver du lite inspiration och fantasi till hur du kan aktivera din hund med enkla medel?

Du får under ett HELT ÅR en aktiveringsövning varje månad som du och din hund ska utföra. Vissa lite enklare och andra lite svårare, allt för att alla ska få sig en utmaning. Du redovisar din träning genom att skicka in filmer eller bilder till vår slutna facebook grupp, där du också kan ställa frågor om din träning och få feedback och guidning på vägen.

Var Dags Aktivering brukar vi kalla den bra träningen, den som faktiskt blir av, och det är precis vad denna kurs går ut på, vi ska få dig motiverad och inspirerad att se till att din hund blir ordentligt mentalt stimulerad under det kommande året!

Den 10:de varje månad kommer det läggas upp en ny utmaning, och tills dess ska du redovisa föregående månads utmaning, på valfritt sätt. Vi kommer dessutom ha en tävling varje månad, där vi lottar ut ett pris till en deltagare som har slutfört utmaningen, allt för att motivera och inspirera.

Du får allt detta för det förmånliga priset 660 kr (55 kr per månad), se till att vara med redan från början, den 10:de januari startar vi!

Aktuell kurs:
Plats: 
Online, hela Sverige!
Kursstart: Onsdagen den 10 januari 2018.
Deltagare: Obegränsat.
Kurskostnad: 660:- för ett helt år!
Instruktör: Therese Arvestrand