LEKA DOKTOR – LÄR DIG ÄLSKA VETERINÄREN!

Visst sjutton borde vi kunna få folk lika intresserade av att lära sig  hantera sin hund som att gå ännu en kurs i Nosework? Ska vi hjälpas åt?
Leka Doktor-kursen finns nu som instruktörsutbildning med handledning och kursmaterial!

Kursen har ett koncentrerat upplägg som ändå passar ”den vanliga hundägaren”. Den kan komplettera utbudet av valp- och vardagslydnadskurser. Kursen är uppbyggd runt ett antal tricks och övningar som, förutom att vara roliga, kan användas för hantering hemma och hos veterinären.

STATIONER 
1.  Partyhatt
2. Vacker tass
3. Sko liten häst
4. Spela död
5. Haka i hand / Mellan
6. Äta med pinnar / Visa tänder
7. Kramas
I väntrummet    
Veterinärundersökning – om möjligt med Fear Free certifierad veterinär/djurvårdare.

Lärare:
Jenny Afvander, Hoppsan Hundlära.
I liten skala bedriver Jenny kurser i klickerträning, plattformar och targets, lek- och belöningsutveckling, hantering och vardagskunskap. Dessutom försöker hon hjälpa människor när deras hundar har svårigheter med livet, hundar som är arga eller rädda eller som bara är alldeles för mycket. Det som kallas för problemutredning och beteendemodifiering.

Fokus i hennes hundliv handlar om fysisk och psykisk balans. Det utvecklar hon genom DogParkour, Canicross (jogga med hund), DP Cross (styrkeövningar för hund och människa på Canicrossrundan) och balans, styrka, närhet, stillhet och trygghet i Fysåmysstugan som hon har strax utanför Uppsala.

Aktuell utbildning:
Plats:
 Ramstadgatan 3B, Mjölby, inomhus!
Kursdatum: Lördagen den 2 februari 2019 10.00 - 17.00
Deltagare: Max 8 deltagare + observatörer.

Pris: 1500 kr (inkl. moms) 
Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader och fika (dock får du ordna med lunch själv). Diplom för genomförd kurs samt kurshandledning och kursmaterial i digital form ingår.